Created by :

Martijn Gutteling

Location:

Amsterdam, Nederland

Run for Human Rights Watch - Martijn Gutteling

Motivation

Op 4 november ren ik de marathon van New York om geld op te halen voor Human Rights Watch. Human Rights Watch zet zich wereldwijd in om mensenrechtenschendingen onder de aandacht te brengen in de media, bij regeringen en bij de VN. Dit jaar staat in het teken van "Run for Burma's Children". Steun jij mij ook?

Op 4 november 2018 zullen wij met een groep van 40 runners de marathon in New York gaan lopen. Het is dit jaar de achtste keer dat een groep young professionals uit Amsterdam de marathon van NY gaat rennen om geld op te halen voor mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. Human Rights Watch zet zich wereldwijd in om mensenrechtenschending onder de aandacht te brengen in de media, bij regeringen en bij de VN.


Dit jaar staat in het teken van "Run for Burma's Children". De donaties die we dit jaar ophalen zullen ten goede komen aan de afdeling "International Justice", een relatief jonge afdeling binnen Human Rights Watch die zich bezighoudt met grote internationale crises op het gebied van mensenrechtenschendingen. Help ons en steun mij!

Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya.

Run for Rohingya

Run for Human Rights Watch 2018 steunt Human Rights Watch met de Run for Rohingya. In aanloop naar de marathon van New York, die wij op 4 november 2018 zullen lopen, zamelen wij met een groep van 40 renners zo veel mogelijk geld in om Human Rights Watch te helpen bij het ongelooflijk belangrijke werk dat zij doen om de Rohingya Crisis wereldwijd in kaart te brengen en deze bevindingen onder de aandacht te brengen bij beleidsmakers en de media. Help ons met Run for Rohingya! Hiermee help je Human Rights Watch met hun werk om deze schendingen in mensenrechten te voorkomen.
€ 413 of € 2.000
20.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Alex 3 years ago
€10
Evert&Marjon 3 years ago
€10
Anonymous 3 years ago
€5
Claudia 3 years ago
€25
Alex 3 years ago
€10
Evert&Marjon 3 years ago
€10
Anonymous 3 years ago
€5
Claudia 3 years ago
€25