Run for Human Rights Watch - Martijn Gutteling

Op 4 november ren ik de marathon van New York om geld op te halen voor Human Rights Watch. Human Rights Watch zet zich wereldwijd in om mensenrechtenschendingen onder de aandacht te brengen in de media, bij regeringen en bij de VN. Dit jaar staat in het teken van "Run for Burma's Children". Steun jij mij ook?

Mensenrechten

Created by :

Martijn Gutteling

Location:

Amsterdam, Nederland

€ 413 of € 2.000
20.7% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Op 4 november 2018 zullen wij met een groep van 40 runners de marathon in New York gaan lopen. Het is dit jaar de achtste keer dat een groep young professionals uit Amsterdam de marathon van NY gaat rennen om geld op te halen voor mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch. Human Rights Watch zet zich wereldwijd in om mensenrechtenschending onder de aandacht te brengen in de media, bij regeringen en bij de VN.


Dit jaar staat in het teken van "Run for Burma's Children". De donaties die we dit jaar ophalen zullen ten goede komen aan de afdeling "International Justice", een relatief jonge afdeling binnen Human Rights Watch die zich bezighoudt met grote internationale crises op het gebied van mensenrechtenschendingen. Help ons en steun mij!