Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Zebrazorg

Locatie:

Vogelenzang, Nederland

Help zorgboerderij Zebrazorg met de wederopbouw van hun terrein. Het terrein van Zebrazorg is in juli 2019 zwaar beschadigd. Hiervan is al veel opgebouwd maar er moet nog veel gebeuren, zoals nieuwe speelfaciliteiten, hekken voor de veiligheid en de werkplaats opknappen. Zebrazorg kan u donatie goed gebruiken!

Voor mijn opleiding Commerciële economie ben ik geld aan het inzamelen voor een goed doel samen met mijn project groep: De Zebra’s. Dit is een bijzonder goed doel namelijk Zebrazorg. Zebrazorg is een zorgboerderij in Vogelenzang waar voornamelijk kinderen worden geholpen die moeite hebben met het mengen in de maatschappij, bijvoorbeeld niet meer naar school gaan of autisme. Deze kinderen moeten geholpen worden en dat doet Zebrazorg. Door middel van begeleiding met dieren die kinderen ondersteunen met de therapieën en de natuur die zorgt voor rust. Er werken ook opgeleiden specialisten die samenwerken met veel verschillende dieren. Helaas is er een groot deel van het terrein in juli door een zware storm erg beschadigt waardoor de geplande uitbouwingen moeten wachten. Er zouden meer speelfaciliteiten voor kinderen komen, de werkplaats is nog buiten werking door beschadigingen en er zouden nog extra hekken gebouwd worden voor de veiligheid van de dieren en kinderen. Hierbij hebben we jou hulp nodig! Doneer aan Zebrazorg via onze crowdfunding om kinderen weer de maatschappij in te helpen. Deel dit bericht want kinderen, dieren en de natuur dat is de juiste receptuur! Alvast bedankt.


Meer informatie?:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/247838/haring-party-in-teken-van-beschadigde-zorgboerderij-vogelenzang

https://zebrazorg.nl

€ 0 van € 3.000
0% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.