Dieren   

Aangemaakt door :

Mariëtte Ham | Businesscoach

Locatie:

Rotterdam, Nederland

Op 4 oktober 2019 viert Ordentall haar Parel Jubileum en lanceert Mariëtte Ham haar boek "Word wakker tandarts, het is een bedrijf!" Het evenement zal plaatsvinden in Diergaarde Blijdorp. Een deel van de opbrengst van de avond zal ten goede komen aan het nieuwe flamingoverblijf in Diergaarde Blijdorp.

Op 4 oktober 2019 viert Ordentall haar Parel Jubileum en lanceert Mariëtte Ham haar eerste boek als businesscoach voor de ondernemende tandarts Word wakker tandarts, het is een bedrijf! Het evenement zal plaatsvinden in Diergaarde Blijdorp. Op de avond van de lancering, heeft u ook de gelegenheid om één van de eerste exemplaren van Mariëtte haar boek te bemachtigen. 


Omdat Alvin en Mariëtte zich al jaren inzetten voor sociaal maatschappelijk ondernemen, een warm hart toedragen aan lokale ondernemingen en dierenwelzijn hoog in het vaandel hebben staan, hebben zij ervoor gekozen om op Werelddierendag deze heugelijke avond in Diergaarde Blijdorp te laten plaatsvinden. Tevens zal een deel van de opbrengst van de avond ten goede komen aan het nieuwe flamingoverblijf.


Alle extra bijdragen en donaties zullen direct ten goede komen aan het goede doel. Mariëtte doneert daarop nog eens 20% van de opbrengst van de verkoop van het boek op de avond.


Het flamingoverblijf is onderdeel van het monumentale Gesamtkunstwerk van architect Sybold van Ravesteyn. De aanpassingen aan het verblijf zullen in stijl en navolging van het kunstwerk uitgevoerd worden. Door een voile van gaas aan te brengen tot een hoogte van vier meter rondom het verblijf, zullen de flamingo’s meer ruimte hebben om te kunnen vliegen. Ook wordt de openheid van het voorplein behouden en voor de bezoekers wordt er een nieuw kijkbalkon in de vorm van een vlonder in het verblijf aangebracht. De bezoekers worden als het ware opgenomen in het flamingoverblijf en kunnen daar ook rustig zitten om de flamingo’s te bewonderen.


Extra bijdragen en donaties zijn van harte welkom!


€ 25
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.