Rennen voor Present

Rennen voor Present

Maatschappij

Created by :

Rennen voor Present

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 10 of € 2.000
0.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Ik ren voor Present omdat Stichting Present Den Haag er is voor mensen die dat nodig hebben. Present is een vrijwilligersorganisatie die mensen die willen helpen koppelt aan mensen die dat nodig hebben. Om dit werk te kunnen doen is heel veel nodig, maar waar ik specifiek voor ren is onze klusbus. Deze klusbus rijdt bijna dagelijks van kantoor naar project en weer terug. Hoe vaak rij je zelf niet heen en weer tussen je huis en de bouwmarkt wanneer je met een klus bezig bent. Alleen de mensen die wij helpen kunnen dat vaak niet. Daarom doen wij dat voor ze. Zodat ze na onze hulp weer met een schone lei verder kunnen.

Wij willen graag mensen blijven helpen, maar dan moet de bus wel blijven rijden. Binnenkort staat er een grote reparatie aan te komen en is er wat nieuw gereedschap nodig voor in de bus. Om ook mijn steentje bij te dragen, ga ik voor Present rennen, zodat u mij hopelijk sponsort en wij de bus een flinke opknapbeurt kunnen geven.

Wat ga ik doen: op 28 mei 2017 loop ik de 5 km van The Royal Ten. Dit is voor de mij de eerste keer dat ik meedoe aan een hardloopwedstrijd, dus ik vind het best een uitdaging. Wat helpt is als wij samen een mooi bedrag op kunnen halen...!