Created by :

Belle van Teijlingen

Location:

,

Connected to:

Minke voor Rood

Konnie en Belle rennen voor Lyme

Motivation

Wij willen geld ophalen zodat het AMC en UMC budget hebben om onderzoek te doen naar betere diagnose technieken en de behandeling van de ziekte van Lyme

Op 30 September vindt er een sponsorrun van 10 KM plaats door de straten van Haarlem genaamd 'Rood voor Altijd', dit omdat de run opgedragen wordt aan Laurens Mulder die op 31-jarige leeftijd is overleden aan de gevolgen van de ziekte van Lyme. Het doel is om op deze manier geld op te halen voor het project Victory. Dit is een onderzoek uitgevoerd door het AMC, het RIVM en het Radboud ziekenhuis ter verbetering van de diagnostiek naar de ziekte van Lyme (zie https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/gezondheidsbescherming/programmas/project-detail/non-alimentaire-zooenosen/victory-validation-of-cellular-tests-for-lyme-borreliosis/). 


Na vele behandelingen sta ik weer met plezier in het leven en dat gun ik alle Lyme patiënten. Ik weet uit eigen ervaring hoe verwoestend Lyme kan zijn en hoe lastig het is om deze ziekte te overwinnen. Aangezien er nog weinig bekend is over Lyme moet er meer onderzoek gedaan worden en daar is geld voor nodig. Daarom gaan mijn moeder en ik op 30 september 10 km rennen om zo geld op te halen. Sponsor jij ons ook? 

undefined
€ 1.520 of € 500
304% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Paul 3 years ago
€50
Cham 3 years ago
€10
Joost 3 years ago
€10
Sytske 3 years ago
€13
Paul 3 years ago
€50
Cham 3 years ago
€10
Joost 3 years ago
€10
Sytske 3 years ago
€13