Ondernemerschap   

Created by :

Ronald Hemerik

Location:

, Ghana

MKB-coaching op afstand tijdens een corona-crisis

Maak gebruik van de kennis van onze 1.700 experts via onze online communicatiekanalenAls vrijwilligersorganisatie biedt PUM advies aan het MKB in opkomende markten of ontwikkelingslanden. Onze experts delen kennis met lokale ondernemers in 45 sectoren en 35 landen over de hele wereld.


Onze 1.700 experts delen praktische kennis binnen 45 sectoren. Ze hebben hun expertise opgedaan door werkervaring en zijn professionals in hun vakgebied. Veel van onze experts hebben of hadden een eigen bedrijf in de sector waarin zij adviseren.


We werken samen in 35 landen over de hele wereld en hebben vertegenwoordigers in elk van hen. Onze vertegenwoordigers maken deel uit van het lokale bedrijfsleven. Ze onderhouden contacten met het wereldwijde PUM-team en zijn het eerste aanspreekpunt voor klanten en partners.


Met een totale donatie van 47.500 euro kan PUM samen met onze experts een werkplan ontwikkelen voor 50 ondernemers (investering 50 x 950 euro) over de hele wereld. Onze experts coachen de ondernemer op afstand voor een periode van 6 - 8 weken. Uw donatie levert een drievoudige overwinning op:

  1. Je ondersteunt een van de 50 ondernemers die niet persoonlijk bereikbaar zijn tijdens de corona-crisis
  2. Je steunt een duurzaam initiatief. Geen lange afstandsvluchten betekent geen CO2-uitstoot.
  3. Uw schenking is fiscaal aftrekbaar.Waarom coaching op afstand?

• Locatie onafhankelijk, we werken online

• Het is snel: het starten van uw coachingaanvraag is onze prioriteit

• We zullen gedurende een langere periode samenwerken

• Het is in alle opzichten een flexibel instrument

• Het is kostenefficiënt

• En last but not least: Remote Coaching is ook milieuvriendelijkWanneer gebruik je Remote Coaching?

• Wanneer u specifiek voor dit type coaching kiest, bijvoorbeeld wanneer u gedurende een langere periode coaching door één van onze experts wilt

• Voordat een adviesmissie ter plaatse plaatsvindt

• Als vervolg op een adviesmissie ter plaatse

• Als het niet mogelijk is om een missie op de grond te organiseren


Geen enkele bijdrage is te klein. Elke gewaardeerde donatie draagt bij aan het mogelijk maken van 50 coachingsessies op afstand voor het MKB om ondernemers tijdens de corona-crisis te helpen hun bedrijf voort te zetten en aanpassingen aan te brengen binnen hun bedrijf die rechtstreeks bijdragen aan duurzame ontwikkelingsdoelstelling 8, die waardig werk en economische groei vertegenwoordigt.
Onze vrijwilligers adviseren ondernemers in ontwikkelingslanden en opkomende markten om hun organisatie duurzaam te laten groeien. Zelfs tijdens de coronaviruscrisis blijven we ondernemers in ontwikkelingslanden ondersteunen. Onze PUM-experts staan bedrijven bij met hun kennis en kunde.
€ 5 of € 47.500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Ronald 10 months ago
€5
Ronald 10 months ago
€5