Noodhulp   

Created by :

J. van Beek

Location:

Veghel, Nederland

Reiskostenvergoeding voor voedselbank

Door het verzoek om zoveel mogelijk thuis te werken heb je wellicht nauwelijks reiskosten gemaakt, maar wel een vergoeding ontvangen. Doneer de reiskostenvergoeding die je niet hebt gebruikt aan de voedselbank in Veghel.

Vanaf medio maart zijn vanzelfsprekendheden ingeruild voor het ‘nieuwe normaal’. Een verandering die velen lichamelijk, emotioneel maar ook financieel hard heeft getroffen. Mijn vrouw Lisette en ik voelden al snel de behoefte om in deze tijd iets voor anderen te kunnen betekenen.

Door het verzoek om zoveel mogelijk thuis te werken maakten we nauwelijks reiskosten, maar we ontvingen wel onze maandelijkse reiskostenvergoeding. Het idee kwam bij ons op om deze vergoeding te gebruiken voor het goede doel. De positieve reacties van vrienden met wie dit idee bespraken motiveerden mij om het idee ook binnen het Zwijsen College te delen.

Om die reden heb ik nu een actie opgezet met de vraag of je vrijwillig (een deel van) je ongebruikte reiskostenvergoeding wilt doneren aan de voedselbank in Veghel. Dit kun je doen door op de link te klikken.


Groet,


Lisette en Jac

€ 70 of € 500
14% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous a year ago Top initiatief!! Goed bezig Jac!!!
Thanx! En dank voor je donatie!!
€70
Anonymous a year ago Top initiatief!! Goed bezig Jac!!!
Thanx! En dank voor je donatie!!
€70