Reiskosten voor Het Vergeten Kind

Reis je door de Corona crisis ook niet meer naar je werk en ontvang je nog wel reiskostenvergoeding? Doneer dan (een deel van) je reiskosten aan kinderen die opgroeien in gezinnen met meervoudige problematiek en mogelijk huiselijk geweld.

Kinderwelzijn

Created by :

Lisette Wittkampf

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Als gz-psycholoog in opleiding tot specialist werk ik bij Pro Persona, een grote GGZ instelling in Gelderland. Vanaf medio maart ben ik net als vele anderen noodgedwongen thuis gaan werken. Mijn cliënten spreek ik sindsdien alleen nog telefonisch of via beeldbellen. Ik merk dat dit een flinke wissel trekt op het leven van menig cliënt; de dagstructuur valt weg, de dagbesteding is gesloten en werk zoeken wordt lastiger. Derhalve nemen onzekerheden en spanningen in de thuissituaties toe met als resultaat een wereldwijde toename van huiselijk geweld.


Ik voelde een sterke behoefte om iets te kunnen betekenen voor anderen in deze tijden. Mijn man en ik constateerden dat we geen reiskosten maken en wel een reiskostenvergoeding ontvangen. Het idee kwam bij ons op om dit te doneren aan mensen die het nu moeilijk hebben. Toen ik dit idee deelde met collega’s uit Ede, Arnhem en Nijmegen reageerden zij zo enthousiast dat dit mij motiveerde om het uitgebreider op te gaan zetten. Om die reden heb ik nu deze crowdfunding opgezet met de vraag of je (een deel van je) reiskosten wilt doneren voor Het Vergeten Kind? Dit kun je doen door op de 'doneer' knop te klikken en de stappen te volgen. Als je €100,- of meer doneert, dan ontvang je op mijn kosten een hartenbroche van La Miséto (www.lamiseto.com)*.


Ik wil tot 2 juli 2020 geldinzamelen en dan het volledige bedrag** overmaken naar Het Vergeten Kind (www.hetvergetenkind.nl).


Mocht je doneren en je wilt op de hoogte blijven van het eindbedrag, stuur me dan een bericht met je e-mailadres. Dan houd ik je half juli 2020 op de hoogte.


Warme groet en stay safe, Jac van Beek en Lisette Wittkampf


*Stuur me dan in een privébericht je adresgegevens.

** Voor het verwerken van betalingen brengt Whydonate’s betaalleverancier kosten in rekening. Deze kosten worden doorberekend aan de ontvanger van de donaties en zijn als volgt: 1,9% + €0,25 per donatie. Dit zijnde gemiddelde kosten voor de betalingsverwerking van alle beschikbare betaalmethodes. Dit betekent dat als je €50,- doneert er €1,20 wordt overgemaakt naar Whydonate.