€ 4.205 57%
van € 7.416
gesloten

Deel pagina via:

ReDiscoverMe 1.0

Omdat dans voor iedereen is…

Voor mensen met een chronische ziekte is dans niet altijd weggelegd. Althans, dat is de opvatting. Wat we om ons heen zien gebeuren, is dat veel mensen met een chronische ziekte, in een isolement kunnen raken. Na verloop van tijd wordt de wereld steeds kleiner.

Met ReDiscoverMe zetten we de deur weer op een kier. Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de “hoe het was en wat ik kon” en buigen we dit om naar “hoe het is en wat ik kan”.

Met uw donatie draagt u direct bij aan de herontdekking van de fysieke en emotionele gesteldheid voor mensen met een chronische ziekte. Juist deze herontdekking over hoe je lichaam werkt in relatie tot je mentale staat, is een essentieel, continue, onderzoek.Ons doel is om de maatschappij bewust te maken dat mensen met een chronische ziekte recht hebben op deze herontdekking. Omdat dans voor iedereen is…

In ReDiscoverMe 1.0 brengen we een vrouw met Multiple Sclerose in contact met een professionele danseres. Het resultaat is bijzonder. Een dansstuk waarin onderzoek centraal staat om mensen met een chronische ziekte te inspireren en te bewegen.

Om ons doel te bereiken bieden we "Sharing Sessions" over het hele land aan:

1. Zien: Optreden;

2. Ervaren: Body Awareness Workshop;

3. Delen: Het Dialoog.

Mensen met een chronische ziekte hebben recht op hun ReDiscoverMe 1.0.

Dit is waar wij voor staan. Hier zetten wij ons voor in. U ook?


Ga naar rediscoverme.nl voor meer informatie.


Steun dit project direct via:

whydonate.nl/rediscoverme/event/