Red Scouting 's-Hertogenbosch Noord

Red Scouting 's-Hertogenbosch Noord

Maatschappij

Created by :

Scouting 's-Hertogenbosch Noord

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 8.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn een Scouting vereniging in ’s-Hertogenbosch met leden in de leeftijd van 5 tot en met 21 jaar. Elke week wordt er een leuk en leerzaam programma aanboden en gaan de kinderen verschillende keren per jaar op kamp. Op dit mogelijk te maken heeft onze scoutinggroep een groot enthousiast stafteam dat bestaat uit vrijwilligers die zich elke week inzetten om de kinderen een leuk programma aan te bieden.    


Onze vereniging verkeerd opgehoopt en onverwacht in zwaar weer. Al sinds de opening van ons gebouw in 1993 verhuren wij het gebouw aan verschillende partijen, om hiermee onze lening en onderhoud te kunnen voldoen. Helaas hebben onlangs verschillende grote huurders de huur opgezegd en zitten wij met een groot financieel tekort.    


Wij bieden kinderen de kans om zich te ontwikkelen en vrienden te maken. Daarnaast bieden wij een veilige ruimte voor kinderen met een beperking om zichzelf te zijn en zich thuis te voelen in een groep, waar geen onderscheid wordt gemaakt.   Voor deze kinderen is er geen plek en begeleiding in sportverenigingen, waardoor het voor deze groep kwetsbare kinderen dan ook heel vervelend zou zijn als wij ons scoutingspel niet kunnen voorzetten en deze kinderen geen plek meer kunnen bieden.   


Op dit moment zijn wij met een grote fanatieke groep vrijwilligers opzoek naar verschillende manieren hoe we dit financiële gat kunnen vullen, zodat onze groep kan blijven voorbestaan. Hiervoor zijn wij opzoek naar sponsoren die ons willen helpen de 6 jaar te overbruggen, zodat wij daarna zelfvoorzienend kunnen zijn. Omdat het gaat om een periode van 6 jaar en een dergelijk groot bedrag is alle financiële steun meer dan welkom.    


Met onze vrijwilligers willen wij ons hardmaken voor het voortbestaan van onze vereniging en kinderen nog jarenlang plezier en veiligheid bieden, maar kunnen dit niet doen zonder financiële steun.