Red de dieren en hun huisvesting

Dieren geven met hun hart, U toch ook?

Dieren

Created by :

stichting zorgeloos dierenleven

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 2.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


De stichting zorgt voor meerdere gehandicapte dieren, dieren die doof en blind zijn en dagelijks zorg nodig hebben. Ook is er een maatschappeljike kant. Mensen die hun dagbesteding zoeken kunnen ook terecht bij stichting zorgeloos dierenleven voor te werken tussen de dieren. Enkele maanden geleden is er een financieel probleem gekomen doordat een van de beheerders plotseling is overleden en hierdoor komen we geld te kort voor de huisvesting. We willen graag blijven zitten waar we zitten omdat hier de dieren alle ruimte en vrijheid hebben en het terrein van 3000m2 geschikt is. We hebben jaren werk gehad om alles in te richten met stalletjes en schuilmogelijkheden voor de zieke en gewonde dieren zodat we alle dieren ook opvang kunnen bieden. Er zit heel veel werk in. Verhuizen is daarom geen optie want ook op de nieuwe lokatie zouden we helemaal opnieuw moeten beginnen en de kosten zullen net zo hoog zijn. Daarom zoeken we maandelijkse hulp bij het verzorgen en werken met dieren die al tussen wal en schip vallen. Zowel honden en poezen als boerderij dieren zijn welkom bij ons.

In de basis zoeken we steun voor onze huisvesting, een garantie dat we hier kunnen doorgaan met het werken met dieren. We hebben hiervoor jullie steun nodig en alle beetjes helpen. Je kan al doneren vanaf 1 euro per maand maar een grotere bijdrage is meer dan welkom. We willen onze huisvesting met zekerheid kunnen waarborgen zodat alle dieren geholpen kunnen worden wanneer zij hulp nodig hebben. Ons motto is  Dieren geven met hun hart U toch ook?. Wij hopen op uw steun. met uw bijdrage zorgt er u echt voor dat de opvang niet haar deuren hoeft te sluiten en hierbij telt iedere euro voor de dieren.

We hopen op uw steun en dat Biervliet niet hoeft te sluiten. U bent ook van harte welkom om een kijkje te nemen bij onze dieren. Bedankt als u besluit te steunen want door u hoeft Biervliet dan niet te sluiten maar kan open blijven en kunnen we meer dieren  helpen. Hiermee dringen we het dierenleed terug.


Bedankt.