Kinderwelzijn   

Aangemaakt door :

Hatice Demirbag

Locatie:

Den Haag, Nederland

In veel vluchtelingenkampen ligt de nadruk op overleven. Er is geen aandacht voor de traumatische ervaringen van de oorlogskinderen. Ik zet mij wereldwijd in om oorlogskinderen weer even kind te laten voelen door het organiseren van activiteiten, schenken van speelgoed en creëren van sportfaciliteiten. Helpt u mee?

Bijna een kwart van de vluchtelingen wereldwijd zijn kinderen. Er zijn talloze studies geweest die melding maken van hun niveaus van psychische nood. En laten we eerlijk zijn zonder de nodige studies kunnen we ons ook bedenken dat deze kinderen getraumatiseerd en getekend zijn voor het leven. 

Vaak leven ze in angst en in constante onzekerheid. De vertrouwen in de mens is beschadigd, zij zelf zijn beschadigd. Daar komt bij dat velen van hen niet de taal spreken en zich daardoor niet kunnen uiten. Al deze "obstakels" verdwijnen als sneeuw voor de zon zodra je kinderen en spelen samenbrengt. Ik kan niet omschrijven hoe mooi en fantastisch het is als deze kinderen weer kunnen glimlachen en even alles om hun heen kunnen vergeten en genieten van het moment.    


Voor een lach op het gezicht van deze kinderen en de twinkeling in de ogen ga ik tot het uiterste. Wat ooit begon als "mijn maatschappelijke taak" is omgezet in mijn levensmotto: ieder kind heeft het recht om kind te zijn en daar zet ik mij volledig voor in. Met dank aan mijn lieve familie, vrienden en kennissenkring organiseren we activiteiten, spelen we spelletjes en creëren we sportfaciliteiten op vluchtelingenkampen binnen heel Europa en Turkije.  


Geef ook om deze kinderen en doneer nu. Met jouw gift brengen we blijdschap, vreugde en hoop naar vluchtelingenkampen en kunnen deze kinderen spelenderwijs hun ervaringen verwerken, hun verhaal vertellen en hun talenten ontwikkelen.


Met jouw steun help je deze kinderen weer kind te zijn!


Hartelijke groet,


Hatice

€ 100
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.