Rebecca rent de kwart van Egmond voor stichting Bootvluchteling

Rebecca rent de kwart van Egmond voor stichting Bootvluchteling

Maatschappij

Created by :

Rebecca rent in Egmond voor Stichting Bootvluchteling

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 350 of € 1.000
35% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Lieve vrienden en familie,

Op 8 januari kom ik in de benen tijdens de kwart marathon van Egmond. Het wordt een pittige race: 10,5 kilometer zwoegen door duinen, helmgras en mul zand. En dat midden in de winter! Wind tegen, natte sokken en vuur in de schenen gegarandeerd :)

Deze strijd tegen de elementen ga ik dan ook niet alleen aan voor mijn lol. Ik hoop hiermee geld op te halen voor het werk van stichting Bootvluchteling. Zoals je misschien weet ben ik in januari met de stichting in Griekenland geweest om te helpen bij een van hun projecten. Daar heb ik gezien hoe hard hun werk nodig was en helaas nog steeds ís.

De berichten en beelden van grote groepen mensen die in bootjes naar Europa komen, kennen we allemaal. Nog steeds sterven dagelijks mensen een verdrinkingsdood op de Middellandse zee. Stichting Bootvluchteling voert reddingsmissies uit op zee en verleent ook humanitaire hulp op de eilanden Lesbos en Samos. 

Door mij te sponsoren, kunnen we mensen blijven redden in hún strijd tegen de elementen. Het voelt soms als een moedeloze situatie, waar geen eind aan lijkt te komen. Maar ik geloof heilig dat iedere druppel op de gloeiende plaat er één is. Je zou er maar onder staan.

Help je mee?

Liefs,

Rebecca

p.s Wil je meer informatie over het werk van Stichting Bootvluchteling? Kijk dan op de site: www.bootvluchteling.nl of facebook/stichtingbootvluchteling