Rachna Foundation

Ieder kind, jongere en jong-volwassene heeft het recht op een zelfstandige en waardige plaats in de maatschappij.

Maatschappij

Created by :

Rachna Foundation

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Rachna Foundation is een jonge stichting die zich inzet om talent ontwikkelingsprogramma’s aan te bieden aan kansarmekinderen, jongeren en jongvolwassenen in Nepal. Wij vinden dat iedereen recht heeft op een zelfstandige en waardige plaats in de maatschappij. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan deze jongeren en jongvolwassenen om zichzelf en hun talenten te ontwikkelen. Door hen te ondersteunen bij het opdoen van nieuwe kennis, kunde en het behalen van succeservaringen willen wij bijdragen aan een versterkt gevoel van eigenwaarde waardoor zij beter in staat zijn een waardige plek in de maatschappij de vinden.   

Meer info over Rachna Foundation: http://www.rachna-foundation.org

De drie stagiaires van Rachna Foundation zullen gedurende de maand december 3 weken in Nepal verblijven, zij zullen hun verhalen en ervaringen delen op de Facebook pagina. Maak van dichtbij mee wat er in Nepal gebeurd en waar jullie geld naar toe gaat door hun blog en filmpjes te volgen: https://www.facebook.com/Rachna-Foundation-1464497323865560/?fref=ts