Educatie   

Created by :

Laszlo Murach

Location:

Zeist, Nederland

Python programmeer vaardigheden

Ik ben op zoek naar kapitaal voor de aanschaf van een nieuwe krachtige laptop om mijn python programmeer vaardigheden verder te ontwikkelen

Beste Whydonate community,

 

Mijn naam is Laszlo. Ik ben een economie student aan de Universiteit Utrecht en ben momenteel bezig met het zelf leren van de programmeertaal Python.


Hoe meer ik programmeer in Python, des te enthousiaster ik ervan word! Ik hoop dat ik mijn vaardigheden naar een volgend niveau kan tillen. Echter, momenteel doe ik dit op een laptop die niet zo veel rekenkracht heeft als wat ik nodig ga hebben voor toekomstige projecten. Ik gebruik een ASUS Notebook 14 inch laptop. Dit is een mooie laptop en heeft me goed geholpen tijdens m'n studie, maar hij is simpelweg te langzaam om echt zware programma's mee te programmeren.


Ik ben op zoek naar kapitaal voor de aanschaf van een Dell XPS 15 (https://www.dell.com/nl-nl/work/shop/cty/pdp/spd/xps-15-7590-laptop/bn79013). Deze laptop kost 1899 euro. Met m'n baan in een leuk restaurant in het centrum van Utrecht heb ik al 485 euro bij elkaar gespaard en via dit kanaal probeer ik de resterende 1899-485=1414 euro in te zamelen.


Om eerlijk te zijn weet ik niet of het gaat lukken, maar in het ideale geval is het het kapitaal bij elkaar voor eind februari wanneer het nieuwe blok begint.


Als je meer wilt weten over wat ik van plan ben om te doen kun je een paar van m'n projecten zien op GitHub:

https://github.com/LoMurach/Python-projects


Dank je wel!

€ 0 of € 1.400
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.