Praktijk de Eik Scholingen

Elke dag is een Heart2Restart-dag. laten we daarom zoveel mogelijk mensen vaardig maken!

Gezondheidszorg

Created by :

Praktijk de Eik Scholingen

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Kunnen reanimeren is van levensbelang.

Als instructeur Basic Life Support (i-BLS) geef ik trainingen om mensen de vaardigheid van het reanimeren zo goed mogelijk aan te leren. 

Omdat nog beter te kunnen doen zou ik graag in de gelegenheid zijn om tijdens de training aan de cursist grafisch terug te koppelen waar nog mogelijkheden voor verbetering zijn. Daarnaast zou ik met een andere AED trainer de realiteit wat meer willen benaderen. 

De cursussen worden met name gegeven voor mensen die als vrijwilliger hun tijd geven aan goede doelen. De één helpt mee bij het collecteren voor de Hartstichting, de ander helpt om bezoekers van het museum een zo mooi mogelijk bezoek te laten ervaren.

Doordat ik in een uitkeringssituatie zit is het lastig om zelf voor de benodigde middelen te zorgen. Omdat mij activiteiten voornamelijk mensen ten goede komt die zelf ook als vrijwilliger actief zijn, durf ik te vragen om hulp van u.

Alvast mijn hartelijke dank,

Ton Hoeksma