Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Stichting PopUpWerk

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Stichting PopUpWerk, meest bekend door het werk van Rikko Voorberg, creeert al jaren dwarse maatschappelijke acties, verrassende artistieke installaties en andere bijdrages aan het publieke debat. Bekend zijn We Gaan Ze Halen, de kabelbaaninstallatie Mind The Gap en sinds kort is er ook een enorme anderhalvemetertafel gebouwd.


Dagelijks worden er tussen zes en zeven korte Podcasts geproduceerd, de zogenaamde PopUpGedachten. Podcastprogramma VINK op Radio 1 bejubelde in de uitzending de rust, de nieuwe manier van werken met spiritualiteit en de krachtige eenvoud van deze korte overdenkingen. Zo'n 1000 luisteraars volgen de PopUpGedachtes dagelijks.


Wil je deel zijn van dit werk? Steun dan met een maandelijkse of eenmalige bijdrage deze stichting. Giften zijn aftrekbaar vanwege de ANBIstatus van stichting PopUpWerk. Meer informatie daarover, vind je hier: <a href="https://popupkerk.nl/info/stichting-popupwerk" target="_blank">https://popupkerk.nl/info/stichting-popupwerk</a>Steun je het werk van PopUpWerk? Denk aan kabelbaaninstallatie Mind The Gap, maatschappelijke installaties in het publieke domein, PopUpGedachtes en nog veel meer

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.