Pluk de Dag

Draag bij aan mooie dagen voor jonge mensen met dementie

Gezondheidszorg

Created by :

St. Odensehuis Gerard Smit

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 570 of € 5.000
11.4% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.


Caffemed is een ontmoetingsplek voor jonge mensen met dementie in Friesland. Hier hebben we een warme en gezellige plek gecreëerd, om in een ongedwongen sfeer de dagelijkse realiteit van een slopende ziekte te verzachten. 

Bij Caffemed proberen we iedere dag weer een glimlach te toveren op de gezichten van onze deelnemers. Zij zitten vaak in een beginfase van de ziekte en beseffen daarom maar al te goed hoe de toekomst zal verlopen. We kunnen het ons niet voorstellen hoe verschrikkelijk dat moet zijn. 

Mensen met dementie hebben vaak behoefte aan activiteiten die passen bij hun levensfase. Bij Caffemed is dat mogelijk. Maar daar is dringend geld voor nodig. Het maken van uitstapjes en het ondernemen van zinvolle activiteiten lijkt misschien een luxe. Voor onze deelnemers, die steeds meer moeten opgeven, is het fijn om er zo nu en dan eens op uit te gaan, in een fase dat het nog kan; of een wens zien uitkomen, nu het besef er nog is. Met uw hulp kunnen wij deze lieve mensen een mooie tijd blijven bieden.

Helpt u ons? Uw gift is belasting aftrekbaar.

Meer informatie over ons vindt u op onze website en Facebookpagina.
www.caffemed.nl
https://facebook.com/marthajustina.adema.1fref=ts