Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

New Choreographic Design

Locatie:

Amersfoort, Nederland

Heb je genoten van onze livestream? Wil je ons ondersteunen om dit stuk komend seizoen in het theater te laten plaatsvinden? We zijn heel erg dankbaar voor elke donatie!

Achtergrond


Nelse van Heurck en Christoph Eberl de leiders van New Choreographic Design, creëren op dit moment hun tweede universele voorstelling, waarin dansers met verschillende achtergronden bij elkaar komen. Niet alleen verschillende generaties komen samen, maar onze dansers zijn vooral verschillende mensen, individuen, die ieder op een eigen manier, met eigen kracht een eigen doel nastreven. Gezamenlijk. 


Wij bieden onze werkzaamheden aan mensen met verschillende achtergronden waarbij veel of weinig affiniteit met kunst geen rol speelt. Onze expertise ligt in het opzetten van producties, maken van choreografieën en het geven van lessen-workshops, waarin openstaan voor iedereen een centrale rol speelt. Iedereen heeft een andere invalshoek, mogelijkheden en capaciteiten kortom iedereen is uniek. Het individu, de uniekheid en de wens van de persoon die voor ons staat dient als steunpilaar voor het groter proces waar NewChoreographicDesign bekent omstaat.

Voor ons speelt, centraal in dit proces, het horen, voelen en zien van de mens. Wij zien dit als een van de belangrijkste elementen om oprecht werk te kunnen leveren en creëren.


Hiervoor hebben we uw hulp nodig. We hopen dat ook u ziet hoeveel energie de dansers in dit project steken, hoe hard ze ervoor werken. Help ons, beter gezegd: help onze dansers, om hun prachtige verhaal op de meest veelzijdige manier te vertellen! 

We danken u alvast voor uw hulp. Graag geven we u hieronder meer informatie over onze danser en over het stuk.


De Voorstelling


Kunnen we nog steeds onze eigen wereld creëren? Een wereld die echt gemaakt is door het kind in jou zijnde?! Waarin we nog steeds dromen, onszelf verliezen en in fantasievolle avonturen als uitdagingen terecht komen. Zet je indianentooi op want we gaan op pad. Onze dansers nemen je mee in hun eigen gecreëerde kindervolle fantasiewereld. Verdwijnen jij samen met hun uit de werkelijkheid of is de werkelijkheid toch de fantasie? Raak jij ook de weg kwijt, verdwaal jij ook in donkere dalen en ontdek jij ook onbekend terrein? Vlieg samen met ons hoog in de lucht en bouw je eigen wereld, waarin het aangaan van uitdagingen en samenwerkingen het applaus is op onze verbeelding!De Kosten


De meeste kosten worden gedragen en gefinancierd door New Choreographic Design. Het budget is echter niet voldoende om alle kosten te dekken. Om de voorstelling uniek te maken voor de dansers en het publiek, hebben we uw steun nodig! Elke kleine donatie helpt ons op weg naar de première in het theater!


DANK U WEL VOOR U HULP EN SUPPORT!


Nog vragen, stuur ons dan een mail aan:

info.newchoreographicdesign@gmail.com


Stay open, stay creative, for you and for everyone!

Blijf open, blijf creatief, voor jezelf en voor iedereen!


Nelse & Christoph 


Wil je meer over NewChoreographicDesign weten, dan vind je ons onder: https://www.newchoreographicdesign.com/ (Nederlandse versie volgt spoedig)

Facebook: https://www.facebook.com/NewChoreographicDesign

Instagram: https://www.instagram.com/newchoreographicdesign

Twitter: https://twitter.com/newchoreograph1

€ 200

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.