PKN Beekbergen laat zich een nacht opsluiten in de kerk

Voor jongeren die gevangen zitten.

Geloof

Created by :

GZB

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 500
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

In Albanië zitten veel jongeren in de gevangenis, terecht en onterecht. In de gevangenis is er nauwelijks aandacht voor deze jongeren en ook hun familie laat hen vaak in de steek. Gelukkig zoekt de kerk hen op om een praatje met hen te maken, hen te bemoedigen en te helpen én om het Evangelie met hen te delen. Dit gebeurt door speciale pastors die daarbij gemeenteleden inschakelen. Waarom de kerk dit doet? Omdat Jezus het vraagt. Hij zegt: “Voor zover u dit voor een van deze geringste broeders van Mij gedaan hebt, hebt u dat voor Mij gedaan.” (Mattheüs 25).

Daarom komen wij in actie! In de nacht van 30 juni op 1 juli laten we ons een nacht opsluiten in kerk van Beekbergen, om een beetje te ervaren wat het betekent om gevangen te zitten. Met deze actie willen we geld ophalen voor de jongeren in de gevangenis in Albanië. Sponsor onze actie en zorg daarmee dat het bezoeken en bemoedigen van de jonge gevangenen in Albanië door kan gaan.