Dieren   

Aangemaakt door :

Pipi’s opvang Curacao

Locatie:

, Curaçao

Hoi! Pipi’s opvang Curacao vangt verwaarloosde dieren op die op curacao leven. Dat is daar een groot probleem er zijn veel straat honden en andere dieren. Daar is natuurlijk geld voor nodig om de dieren de beste zorg te geven!! Het is echt van belang dat ze financiële ondersteunt krijgen, alle kleine beetjes helpen!!

Tamara Nuijten van 36 is de oprichtster van de opvang. Ze hebben ongeveer 50 honden , een aantal paarden, katten en noem maar op. Het zijn allemaal verwaarloosde dieren van straat die Tamara ontzettend graag een goed huisje wil bieden. Zij maakt ze beter en vervolgens komen de dieren ter adoptie te staan. Het is echt van belang dat ze financiële hulp krijgt aangezien ze op dit moment alles 2 keer zo hard kunnen gebruiken hebben we alle hulp nodig! Al doneer je maar een euro. Als veel mensen dat doen heb je zo een ontzettend groot bedrag bij elkaar gespaard. Alles wat hier word gedoneerd gaat rechtstreeks naar de rekening van Tamara. Ook kan je helpen door spullen aan haar te doneren. Want alle kleine beetjes helpen mensen! Echt alles! Help Tamara uit de put doneer wat geld of stuur wat op. We moeten haar helpen dat ze de stichting kan door zetten, want HOE fantastisch zou dat zijn?! Geweldig toch hoe iemand zich zo kan inzetten voor dieren lot. 

Ze is te vinden op YouTube onder de naam 

Tamara Nuijten

op instagram onder: Pipis_opvang 

men Facebook pipi’s opvang 

haar website is www.pipisopvang.com 

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.