Phoenix (Arizona) 2017

Phoenix (Arizona) 2017

Maatschappij

Created by :

The CMW Family

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

The CMW Family
€ 100 of € 3.000
3.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hallo allemaal,

Ik ben Ilona van Rijsingen en ik ben 20 jaar. Ik dans nu voor het 4e seizoen bij CMW Studio in Eindhoven. De eerste 3 jaar heb ik in The JuniorZz gedanst en sinds vorig jaar dans ik mee met The CMW Family. Sinds ik bij Carlton dans heb ik al veel van mijn dromen waar kunnen maken: Nederlandse, Europese en Wereldkampioenschappen, Holland’s Got Talent en verschillende grote optredens. Mijn grootste droom sinds dat ik dit doe is om ooit in Amerika te kunnen dansen en deze zomer is het dan eindelijk zo ver. Ik heb de kans om in augustus in Phoenix (Arizona) mee te doen aan de grootste HipHop wedstrijd van de wereld, samen met mijn team The CMW Family!

Op 5 maart 2017 hebben we meegedaan aan HipHop Internattional Netherlands. Hier wisten wij de 1e plek te behalen waardoor wij onszelf hebben gekwalificeerd, met nog 2 andere teams van CMW Studio (The Fire en The SlayerZz), voor het Wereldkampioenschap in Phoenix (Arizona). Hier doen de beste groepen van de wereld aan mee. Bekende internationale artiesten zoals: Usher, Justin Bieber, Missy Elliot, Jennifer Lopez, Jason Derulo, Ne-Yo, Omarion etc. zullen hier aanwezig zijn om natuurlijk te genieten maar ook om eventuele dansers uit te kiezen voor de wereld.

Maar zo’n droom kost natuurlijk niet niks en we moeten het allemaal zelf bekostigen. Daarom zijn wij individueel en met de hele dansschool bezig met verschillende sponsoracties om onze droom waar te kunnen maken. En op deze manier wil ik jullie ook om hulp vragen.

Wil jij mij helpen om mijn droom waar te kunnen maken? Doneer dan nu!

Alvast heel erg bedankt,

Ilona van Rijsingen