Passion Challenge

Jongeren die het verhaal van Pasen doorleven in een actieve en inspirerende nacht. Dat maakt u mogelijk met uw steun aan de Passion Challenge. De Passion Challenge is een reis met jongeren door Ermelo in de nacht voor Pasen. Dit is een initiatief van het jeugdwerk van diverse kerken in Ermelo.

Evenement

Created by :

Passion Challenge

Location:

Ermelo, Nederland

€ 25 of € 4.000
0.6% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

In de nacht van Pasen, de nacht van 20 op 21 april, kun je je opnieuw laten uitdagen door de Passion Challenge in Ermelo. De Passion Challenge is een actieve en inspirerende Paaservaring voor alle jongeren vanaf ongeveer 14 jaar tot ongeveer 25 jaar. Deelname vanaf 12 jaar is mogelijk in groepsverband met ook 14+ ers er bij. Je kunt je opgeven met je eigen groep of individueel. Er zullen teams meedoen die wat jonger zijn en teams die wat ouder zijn. Je trekt dan ook de hele nacht vooral met je eigen team op.

Het wordt weer een indringende nachtelijke tocht langs diverse locaties. Gedurende de nacht ontvouwt zich de geschiedenis van Jezus’ lijden, sterven en opstanding. Dit jaar is het thema ‘Kiemkracht’.


De Passion Challenge is een initiatief van het jeugdwerk van diverse kerken in Ermelo.


Volg Passion Challenge ook via:

Deze website: www.passionchallenge.nl

Facebook: facebook.nl/passionchallenge

Instagram: PassionChallengeErmelo