Sport   

Aangemaakt door :

thomas FURLAN

Locatie:

Albi, France

FURLAN THOMAS SUPERSPORT 600 SEIZOEN 2020

Geachte,

Zoals u weet, brengt het opzetten van een seizoen kosten met zich mee en zijn we momenteel op zoek naar sponsors om dit project af te ronden. We willen deelnemen aan het Franse Fsbk Super-Sport 600 kampioenschap, we werken veel aan de realisatie van ons project. Daarom vragen wij uw deelname, hetzij in de vorm van materiële schenkingen, hetzij in de vorm van financiële steun. Natuurlijk, met name Bedrijf, we zullen de naam van uw bedrijf en uw logo weergeven op de communicatiemedia die we zullen plaatsen, zoals t-shits, posters, flyers ... We zijn helemaal klaar om presenteren u dit project vollediger tijdens een interview op uw gemak.

  • Iedereen neemt deel aan het bedrag dat ze willen.
  • Alle betalingen zijn veilig.

Bedankt iedereen!


Geachte mevrouw, mijnheer, We willen deelnemen aan de Franse Fsbk Championship Super-Sport 600-categorie, we werken veel aan de realisatie van ons project. Daarom vragen wij uw deelname, hetzij in de vorm van materiële schenkingen, hetzij in de vorm van financiële steun. Bedankt iedereen!
€ 0
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.