Parkoers

Wij gaan het gewoon doen!

Maatschappij

Created by :

Parkoers

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

We gaan jongeren met een (verstandelijke) beperking de mogelijkheid bieden om bij ons werkervaring op te doen en te leren wat nodig is om een baan te krijgen en te behouden. Wij bieden deze talentvolle jongeren de mogelijkheid om bij Parkoers een erkend horecacertificaat te halen. En we begeleiden niet alleen deze talentvolle jongeren, maar ook hun potentiële werkgevers. Ook zij kunnen rekenen op onze expertise.
Dat gaan we doen door een herindeling van het gebouw en verbetering van de voorzieningen. Parkoers wordt dé plek midden in het Zuiderpark van Den Haag voor ruimteverhuur en goede catering. Voor vergaderingen, bijeenkomsten en als werkplek: bedrijven en ZZP-ers weten dat ze bij Parkoers aan het juiste adres zijn. Ook het restaurant en terras gaan op de schop. Parkoers wordt een plek waar iedereen terecht kan voor goede koffie en taartjes, maar ook voor een uitstekende lunch of een gezellige borrel. Met een terras en tuin waar je lekker kan zitten met uitzicht over het Zuiderpark. En waar je geholpen wordt door klantvriendelijke jongeren.