Kinderwelzijn   

Created by :

Alessandro Martin

Location:

, Belgium

Plant een boom voor Bednet vzw

Ook als je ziek bent heb je het recht om naar school te gaan en bij je vrienden te zijn. Recht op onderwijs is al sinds 1990 een van de universele kinderrechten. Bednet garandeert het recht op onderwijs voor kinderen die omwille van een medische reden tijdelijk of lange tijd niet naar school kunnen gaan. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking.


Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen de les in hun klas live kunnen volgen, van thuis uit via internet. Zo blijven ze mee met de les en houden ze contact met hun vrienden. Kinderen vergeten even dat ze ziek zijn en kunnen weer deel uitmaken van de klasgroep.


Bekijk hier het filmpje met Linde die een bezoekje brengt aan Bednetter Lola: http://bit.ly/2cHrQRs
”Aan bed gekluisterd, maar dankzij Bednet toch in de klas”
De Ruysscher, 2011
Van het ingezamelde bedrag, gaat 70% rechtstreeks naar Bednet en 30% wordt gebruikt om een boom te planten!Een initiatief van Alessandro Martin, stagiair van Bednet vzw in samenwerking met One Tree Planted voor de ‘Warmste Week 2019’ ten voordele van Bednet vzw.


CONTACT:


Alessandro Martin: alessandromartin@outlook.be

Bednet vzw: 016 20 40 45


Wil je je voetafdruk verminderen en Bednet vzw steunen om meer kinderen te kunnen helpen? Plant een boom voor Bednet! 70% van het geld gaat rechtstreeks naar Bednet en 30% wordt gebruikt om een boom te planten!
€ 70
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 2 years ago
€15
Anonymous 2 years ago
€20
C 2 years ago
€10
Into the wild 2 years ago
€15
Anonymous 2 years ago
€15
Anonymous 2 years ago
€20
C 2 years ago
€10
Into the wild 2 years ago
€15