Paarden helpen

Paarden helpen

Maatschappij

Created by :

Paarden helpen

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 3.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Hoi Hoi, Ik ben Vanessa van Geffen, alleenstaande moeder van 2 pubers en groot dierenvriend, het welzijn van dieren staat bij mij erg hoog in het vaandel, ik ben ook vrijwilliger bij een stichting die honden opvangt, naast mijn kantoorbaan ben ik in januari 2018 de opleiding Osteopathie voor paarden begonnen bij Hippo Sofia Academie en in september dit jaar ga  ik mijn kennis uitbreiden voor de paardensportmassage met nog een opleiding bij Gisella Bartels. U zult begrijpen dat daar hoge opleidingskosten aan vast zitten en naast mijn kantoorbaan heb ik ook sinds 2 jaar mijn eigen bedrijf opgezet Massage for your horse maar alle begin is moeilijk dus dat is nog groeiende. Daarnaast volg ik zoveel mogelijk workshops en clinics bij de beste uit heel de wereld die naar Nederland komen om hun kennis over te dragen om zoveel mogelijk te leren maar ook dat brengt de nodige kosten met zich mee. 

Mijn doel is om mijn hart en passie te volgen en ooit helemaal van kantoor af te kunnen  en zoveel mogelijk paarden en hun eigenaren de juiste weg op te helpen met mijn deskundigheid.

Ik zou u willen vragen om een donatie zodat ik mijn opleidingskosten samen met u kan verlichten.Liefs,

Vanessa