Oxygen - U.S.D.A.

Help OXYGEN naar AMERIKA!

Kunst & cultuur

Created by :

Oxygen - U.S.D.A.

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Wij zijn Jennifer, Kelly, Jaïra en Stella en wij gaan met decrew OXYGEN uit Maastricht Nederland vertegenwoordigen op dewereldkampioenschappen hiphop in PHOENIX, ARIZONA. Voor dansers is dit hetultieme doel op gebied van hiphop. Meer dan 40 landen zullen hier strijden voorde wereldtitel.

Wij financieren deze reis zelfstandig. Zoals julliebegrijpen hangt hier een behoorlijk prijskaartje aan door onder andere vervoer,verblijf en overige kosten. Daarom doen wij er alles aan om dit financieelbij elkaar te krijgen. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij in ieder geval dereiskosten dekken en kan deze droom in vervulling gaan.Via deze site kunt u een donatie geven. Alle donaties zijnmeer dan welkom!

Bent u geïnteresseerd om ons te sponsoren of ken je mensenin je omgeving die ons hierin willen steunen? Of heeft u een spectaculairoptreden nodig? Twijfel dan niet, en neem contact op via: jenniferromen@live.nl / 0623093860.Wellicht kunnen wij dan iets voor u betekenen.

Wij zijn natuurlijk niet zomaar een crew..

Jennifer Romen is 21 jaar en de choreograaf van Oxygen. Zijheeft al velen titels behaald zoals 3-voudig Europees Kampioen en 3-voudigWereldkampioen hiphop.Kelly Romen is deel van Oxygen vanaf dag 1, en heeft hiermeerdere titels mee gehaald.
Jaïra Luhulima is de jongste van dit stel. Danst nog nietheel lang maar is in die korte tijd ontplooit tot een mooi danseresje. Ook zijheeft al meerdere titels behaald, zo werd ze o.a. dit jaar Nederlands Kampioensolo.
Stella Donners zal voor het eerst mee gaan met Oxygen. Maarook zij heeft er al een lange danscarrière op zitten. Ze heeft altijd meerderetitels behaald met haar crew To Bounce, en stond ze in juni nog met haarformation Supremacy op de Europese Kampioenschappen in Polen en behaalde zedaar een mooie 4e plaats.

Alsof dat nog niet genoeg redenen zijn om deze 4 toppers testeunen, zetten we even een aantal titels die Oxygen gehaalt heeft op eenrijtje:-         Nederlands, Europees en Wereldkampioen IDO 2015-         Winnaar Terrible Impact Luxemburg 2016-         Winnaar The Next Step 2016 & The Next StepXL 2017-         Winnaar World Of Dance 2016 Youth Division-         Winnaar Hiphop Kingz U14 2017

STEUN DEZE TOPCREW NAAR AMERIKA!Het zou fantastisch zijn als u ons hierin zou willen steunen. Het zou tochgeweldig zijn als dankzij u deze reis mogelijk wordt en wijNederland/Maastricht op de kaart kunnen zetten.
Alvast hartelijk dank!