Onderdak   

Created by :

Oxfam Novib

Location:

Den Haag, Nederland

Oxfam Novib Nederland

Oxfam Novib kent een lange geschiedenis. Al sinds 23 maart 1956 werkt Oxfam Novib aan het verslaan van armoede. In ruim 60 jaar groeien we uit tot de grootste internationale beweging tegen armoede.

Oxfam Wereldwijd

Oxfam Novib is onderdeel van Oxfam International, een confederatie van 20 ontwikkelingsorganisaties. Samen zijn we de grootste internationale beweging tegen armoede en werken we in 93 landen.


Onze geschiedenis

Ons verhaal begint in 1956. Enkele Nederlanders besluiten om mensen in nood structureel te gaan helpen. Want bij de watersnoodramp van 1953 krijgt Nederland veel hulp uit het buitenland. Na de wederopbouw is het onze beurt om anderen bij te staan.


Samenwerking

Wij werken samen met verschillende partners en coalities, zoals collega-organisaties, overheden en bedrijven. Dankzij deze internationale samenwerking werken we efficiënt en bereiken we veel mensen.


Integriteit

Integer gedrag staat aan de basis van alles wat wij doen. Alle vormen van uitbuiting en misbruik vinden wij volstrekt onacceptabel. We proberen wangedrag dan ook op allerlei manieren te voorkomen.


Open data

Via onze projectendata vind je specifieke informatie over onze projecten. Zo maken we ons werk transparant, inzichtelijk en vergelijkbaar met het werk van andere organisaties.

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous 3 years ago
€25
Anonymous 3 years ago
€25