Out of Area - project Bosnië

Werken voor een glimlach

Noodhulp

Created by :

Out of Area - project Bosnië

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

WIj zijn studenten Maatschappelijke zorg van ROC midden Nederland. Voor onze ervaring en onze opleiding gaan wij van 19 - 26 Maart 2016 naar Bosnië.


Bosnië is een land wat is getroffen door de oorlog, de kogelgaten zijn nog in vele gebouwen terug te vinden en mensen kunnen de verhalen nog steeds na vertellen.

In Bosnië bieden wij mensen met een beperking, een week lang, activiteiten aan en zorgen wij er ook voor dat ruimtes worden opgeknapt.

Voor dit project hebben wij de opdracht gekregen om geld, spullen, ed in te zamelen om mee te nemen naar Bosnië en hier in te zetten. Als donateur zijnde krijg je een giga glimlach van de mensen terug, waar wij ons gaan inzetten. Dit zal een glimlach zijn van ruim 500 cliënten, die een week van hun leven krijgen.

Als donateur zijnde kunt u bijdragen aan deze giga glimlach en kunt U ervoor zorgen dat deze mensen een blijvende herinnering overhouden.

Alvast bedankt namens de mensen in Bosnië en de studenten van maatschappelijke zorg Roc Midden Nederland!