Opstart team voor goede doel

Opstart team voor goede doel

Maatschappij

Created by :

MthMedia

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

MthMedia
€ 7 of € 7.500
0.1% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Voor het komende seizoen 2017/2018 wil ik graag een team oprichten om doormiddel van gespeelde wedstrijden geld in te zamelen voor het Beatrix spierfonds en KWF.

Aan het eind van het seizoen hopen wij dan een leuk bedrag te kunnen verdelen over deze twee goede doelen.

Goede doelen

Doormiddel van het zoeken van sponsors die de mogelijkheid krijgen om per gespeelde wedstrijd (minimaal 5) een bedrag (minimaal €25,-) te doneren gaan wij in het seizoen een poging doen om wat geld bij elkaar te spelen. Ook de spelers zullen per gespeelde wedstrijd een bedrag doneren voor het nog altijd broodnodige onderzoek.

Waarom KWF en het Beatrix spierfonds?

Sinds 2010 zijn er in mijn omgeving verschillende mensen de ongewenste strijd aangegaan tegen kanker. Een deel is nog steeds aan het worstelen of begint net en een ander deel waaronder mijn vader hebben de strijd verloren en zijn niet meer onder ons. Van dichtbij heb ik gezien hoe deze ziekte mensen tot het niets reduceert en om andere mensen dat lot te besparen wil ik doormiddel van dit initiatief daar mijn bijdrage aanleveren.

In 2013 leerde ik voor het eerst iemand kennen met de progressieve spierziekte SMA (Spinale Musculaire Atrofie). Het bijzondere hiervan is dat de persoon op dat moment niet veel ouder was dan 1 jaar. De levensverwachting van kinderen met SMA is onduidelijk, vele kinderen overlijden jong. Ouders van kinderen met SMA leven in een constante spanning, omdat bijvoorbeeld een simpele verkoudheid in sommige gevallen al fataal kan zijn. Wij hebben ons op verschillende fronten ingezet om geld bij elkaar te krijgen en nu wil ik mede door deze actie een extra bijdrage leveren.

Opstart

Om dit alles voor elkaar te krijgen zijn wij afhankelijk van sponsors en vrijwilligers. Maar, dan zijn we er nog niet. Wij hebben een investering nodig voor de komende twee seizoenen en dat ziet er als volgt uit.

Tenues

Om de werving van de spelers wat leven in te blazen ben ik opzoek naar een partij die bereidt is de tenues te sponseren of aan te bieden voor een gereduceerd bedrag. Daarbij willen wij de logo’s van het Beatrix spierfonds en KWF ook op de shirts laten zetten en dit in ieder geval op beide websites publiceren.

Om in aantallen te spreken zal dit ongeveer om 16 volledige thuistenues gaan, 2 keeper outfits, 14 volledige uittenues en eventueel 4 trainingspakken.

Materialen 

Ook zijn wij opzoek naar een sponsor voor het aanschaffen van bijv. ballen, hesjes, een team tas, waterflessen en een waterzak.