Natuur & milieu   

Created by :

Operation Clean Up Life

Location:

Netherlands, Netherlands

'Operation Clean Up Life' start een grote Clean-Up van planeet en leven

Klimaatconferenties, klimaatwetten en doelen voor de komende jaren. Er wordt veel over deze dingen gepraat, maar we doen iets!

Onze operatie gaat niet over klimaat als enige ding in het leven, nee, deze operatie gaat over jou , ieder mens en je gezondheid en levenskwaliteit!


Het leven> begint met ademen
Ademen> begint met goede lucht * Dat is wat we creëren


Vitaliteit> komt voort uit constructieve energie
Constructieve energie> komt niet uit plastic. Het komt uit rijke natuurlijke pure bronnen (meer dan voedsel!). * Wij bieden ze


Cognitieve prestaties> helder en schoon brein nodig
Heldere en schone hersenen> centrum van onze levenscontrole> harmonische (hersenpulsgestuurde) hersenstroom nodig> die niet afkomstig is van straling van computerschermen en smartphones, maar die natuurlijke energie nodig heeft en gebruikt (meer dan alleen uit voedsel!). * Wij zorgen voor die energie


Geluk> komt voort uit een goede balans tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid
Gezondheidsbalans> Daarom is nodig: leven van rust, vrede, vreugde, liefde en harmonie> Drukke wegen, uitlaatgassen, straling voor telefonie, internet, van satellieten, onze alledaagse kunststoffen kunnen ons deze balans en warmte niet brengen. Alleen puur natuurlijke bronnen, terug naar de goede oude aarde, kunnen ons dat brengen. Voorbeeld: zuurstofgebrek kan alleen worden opgelost door zuurstof , niet door menselijke uitvindingen. Mensen kunnen de natuur niet opnieuw uitvinden.


Dus wat doen we?


Zoals je na bovenstaande intro begrijpt, doen we niets spectaculairs. We vinden de natuur niet opnieuw uit. Het bestaat al. Wij bieden wat de hele wereld vergeet. Misschien openen we je ogen.


Dus laten we de context verduidelijken, het probleem dat moet worden opgelost!


- Wist je dat er tegenwoordig niet één van de typische winkels is die natuurlijke kleding verkoopt? Een label met de tekst '100% katoen' betekent in feite dat de buitenste laag van het textiel een vorm van materiaal is, vergelijkbaar met polyester, vol chemicaliën die het milieu, maar zelfs je eigen gezondheid vernietigen. Veel bedrijven wassen hun merken groen door termen als 'Eco' of 'Biologisch' te gebruiken, maar in feite bedekken ze hun kleding met allerlei schadelijke chemicaliën zoals de veel gebruikte formaldehyde en dioxon, en het gebruik van GMO, pesticiden, zuren, BPA, PVC. Dit is tegenwoordig de definitie van 'natuurlijk', 'ecologisch' of 'biologisch'. Is het niet triest? We noemen dit anti-natuurlijk, of liever 'dodelijk' voor onze planeet en ons leven. Heb je iemand op deze wereld ontmoet die kleding draagt die puur met de hand van het land komt (geen machines, geen uitlaatgassen), plantaardig zonder pesticiden, handgemaakt zonder giftige chemicaliën en giftige synthetische kleurstoffen? Dit probleem is absurd en enorm! Dit is je eerste atmosfeer: de atmosfeer direct om je lichaam: je giftige kleding. Ze hebben invloed op alle vier de punten die in de intro worden genoemd. En het is de tweede atmosfeer: het milieu dat wordt geschaad door deze giftige kleding wanneer het in onze natuur op deze planeet komt. * Dit is de eerste stap die we moeten oplossen in onze verbetering van het klimaat op de planeten. Wij leveren gratis tweedehands natuurlijke kleding voor chemisch gevoelige mensen over de hele wereld.


- Onze thuisplekken, onze slaapkamer, onze keuken, onze woonkamer of welke andere kamer dan ook, ze zitten allemaal vol vezels die vergiftigd zijn met chemicaliën, zoals formaldehyde en dioxine. Het is de standaard, dus denk niet dat als je '100% katoen' of 'pure wol' leest dat het per definitie is! Het is niet! Of om het duidelijker te zeggen: u zult geen enkele winkel vinden die vezels (handdoeken, gordijnen, vloerkleden etc.) verkoopt zonder deze chemicaliën, omdat deze producten anders niet zo gemakkelijk in de wasmachine, de droger etc. kunnen worden gedronken. de chemicaliën zijn net zo vanzelfsprekend als de aanwezigheid van onze wasmachines en drogers. Oplossing: * Wij leveren natuurlijke varianten van deze producten voor chemisch gevoelige mensen wereldwijd gratis.


- Voor hetzelfde probleem als vermeld in het vorige punt: we leveren koperkristallen, zilverkristallen, zeepnoot-neutralisatoren (van de sapindusboom), marmerblokken (heel klein), Himalaya-zoutblokken, naalden van de Japanse witte den, schelpen , planten als de sfeerreiniger Anthurium, Rozemarijn en andere pure 'producten' uit de natuur, moeder aarde, zoals amethist (uit Afghanistan), dus bezorgen we dit wereldwijd gratis. Niets is natuurlijk gratis, maar daarom helpen fondsenwervers en crowdfunding-campagnes ons. En dus leveren we deze producten dankzij deze ondersteuning inderdaad gratis. * Wij leveren natuurlijke varianten van deze producten voor chemisch gevoelige mensen en mensen die aan straling lijden, kosteloos, wereldwijd gratis om al deze problemen in onze omgeving en atmosfeer aan te pakken (genoemde producten staan bekend om hun zuiverende werking).


- Blauwe schermen. Er is nog iets dat de meeste mensen vergeten: je haalt de voedingsstoffen niet uit mineralen of vitamines, maar uit de energie die erin zit. Het is iets dat de meeste mensen over het hoofd zien. Hetzelfde geldt voor blauwe schermen: je wordt niet ziek van blauw licht, maar van de energie van blauw licht (als we het hebben over blauw licht in de avond of nacht dat tegen de natuur van ons lichaam ingaat - dit is een bekend probleem). We hebben onze agenten verspreid over regio's, die de energie isoleren van rood licht, afkomstig van moeder natuur (de zon en indirect van de maan), en hebben lampen ontwikkeld die veel in steden voorkomen, die deze rode energie uitstralen . Dus hebben we niet iets nieuws te creëren, gebruiken we gewoon de juiste energie uit de natuur, die reeds door de natuur, dat doen we niet opnieuw uit te vinden natuur. * Wij leveren deze lampen wereldwijd gratis via onze agenten. Resultaat: Betere gezondheid voor mens, dier en natuur (dag-nacht ritme is verbeterd, dit ritme loopt de hele natuur op, maar blauwe schermen, bliksem in steden, en straling van deze blauwe lichten beschadigen de atmosfeer, daarom repareren we het door onze lampen getroffen gebieden, zodat ook de atmosfeer, het buitenklimaat, verbetert).


Op beperkte schaal (we zijn niet commercieel, maar de gezondheid van mensen is onze prioriteit, en die organisaties hebben niet altijd dezelfde kansen om te groeien als de commerciële) kunnen we bevestigen dat aan alle bovengenoemde punten is voldaan. Maar kijk om je heen: deze wereld is nog steeds niet de wereld die je graag wilt zien: een wereld met gezonde gelukkige mensen met een glimlach op hun gezicht. Dus we willen ons werk op veel grotere schaal wereldwijd doen, in meer regio's, om de gezondheidstoestand van deze wereld, de atmosfeer en natuurlijk de gezondheid en het welzijn van elke persoon te verbeteren, voor zover onze mogelijkheden reiken. , van elke persoon op deze wereld. We leveren een heleboel dingen gratis, om van deze wereld een betere plek te maken en omdat de natuurlijke zeldzame producten (de meeste commerciële niet-natuurlijke producten zijn chemisch vervuild) vrij duur zijn, jammer voor mensen die al genoeg problemen en zorgen hebben, zoals gezondheid . We willen deze dingen altijd doen die we nog meer en meer doen, met de steun die we krijgen. En we houden van dit werk, en we houden van deze wereld.

€ 25

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Anonymous a month ago
€25
Anonymous a month ago
€25