Opbouwen van scholen en ziekenhuizen

Wij willen kinderen een toekomstperspectief en veilig plekje geven. Hiervoor werken wij samen met diverse instanties. Help ons mee en steun ons.

Vrijwilligerswerk

Created by :

Miss World Nederland

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 10 of € 20.000
0.1% funded
343 day(s) left

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Kinderen onze toekomst

Wij bekommeren ons nationaal en internationaal om het welzijn van onze medemens en dier. Maatschappelijk betrokken en helpen daar waar het kan. Het zit al in de hele kleine dingen zoals bijv. een buurvrouw helpen, kindjes voorlezen, nederlands aanleren een dagje helpen bij de kinderboerderij, de dierenambulance helpen, vluchtelingen helpen en meer leren over onze cultuur. Voordrachten over duurzaamheid. Het is heel divers.


Gezondheid en het verbeteren van scholing daar waar het kan nationaal en internationaal. Dit kunnen we niet alleen en hebben we uw hulp nodig. Wij werken met diverse goede doelen en worden wij gevraagd om hulp. 1 van de goede doelen waar wij ons heel actief voor inzetten is de Sheryl Lynn Foundation, aan het hoofd voormalig Miss World Nederland 2006, Sheryl Lynn Baas. Na haar deelname aan Miss World startte zij deze mooie stichting. Scholen verbeteren. Daarnaast de zorg aanpakken en zorgen dat er hulpposten zijn die de Filipijnse bevolking kan voorzien van de eerste hulp lijnen. 

Naast het ondersteunen van deze mooie stichting zetten wij ons actief in voor de gehandicapten en ouderenzorg.   In Nederland heerst er achter de deuren van vele gezinnen armoede. Dit gaat ons nauw aan het hart en daar willen wij ons ook voor inzetten. De voedselbank helpen wij regelmatig in NL maar bij onze noorderburen zijn we al te hulp geschoten om de daklozen te helpen.

Kortom het laat ons niet koud. Help ons om de diverse doelen te voorzien in hun levensbehoeften en situaties te verbeteren. Onze finalistengroep 2019 zijn actief bezig in de Zorg, Healthcare, vluchtelingen, womenempowerment, kinderzorg, rechten van de vrouwen wereldwijd en de kwaliteit verbeteren voor ieders leven en welzijn. Alle hulp is welkom en gaat naar onze doelen die andere weer stukje verder helpen.