Maatschappij   

Aangemaakt door :

Inessa Yurchanka

Locatie:

Bussum, Nederland

Een plaats van vrede en hoop die verloren was gegaan!Biolosch dynamische landbouw

Biologisch dorp gelegen in het hart van de natuur, waar een kalme rivier, groen gras, schoon water en land is dat mensenhanden vraagt om vrucht te dragen en nuttig te zijn voor anderen.


 Wat is er in dit dorp: Huizen voor mensen en gezinnen

Kwekerij voor dieren die ook worden gevangen en dakloos. Velden om groenten, fruit, bessen en bomen te planten Kippenboerderij

Koe boerderij

Home bakkerij

Kerkje of huis van gebed

Creatieve actievitaiten: zingen, tekenen, dansen, etc.

Sport

Wie kan er in dit dorp wonen

Vrijwilligers.

Men die eenzaam zijn en hun zin in het leven hebben verloren

Wie kan niet van de verslaving aan roken, alcohol, drugs verslaving afkomen etc

Die geen huis of andere plek heeft om te wonen

Een voorwaarde is om te voldoen aan de normen van het dorp om geen illegale drugs mee

te nemen, niet om elkaar te motiveren om acties te ondernemen die zichzelf of een ander schade toebrengen.

Specialisten, artsen en psychologen moeten dichtbij zijn en komen om observaties en dynamiek uit te voeren van wie het nodig heeft .

Ik ben Inessa (oprichter en bestuurder van stichting) heb psychologische opleiding en een kunsttherapeutische opleiding gevolgd, die voorziet in het beheer van cliënten met codependente en afhankelijke problemen,

Doel: een plek en omgeving creëren waar mensen gratis psychologische en emotionele steun, warmte en begrip kunnen vinden

Met behulp van psychologische gesprekstherapie en het christelijk geloof, helpt u uzelf en uw innerlijke problemen te begrijpen.

De situatie en sfeer in het dorp moeten lijken op een vriendelijk gezin, dat in de eerste plaats de steun en acceptatie van een persoon is zoals hij is.

Vorming van een positieve werkhouding door de gezamenlijke activiteiten van vrijwilligers en alle mensen van elke leeftijd die in een sociaal gevaarlijke situatie terechtkomen.

€ 0 van € 100.000
0% gefinancierd
208 dag(en)

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.