Kunst & cultuur   

Aangemaakt door :

Gildenbondsharmonie Boxtel

Locatie:

Boxtel, Nederland

In samenwerking met Cello zal het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 ‘Onbeperkt on Stage’ ten tonele gaan brengen. Geïnspireerd op het landelijke Knoop Gala, bekend van TV, maar dan met eigen talenten uit Boxtel en omstreken.

Onbeperkt on Stage is een unieke samenwerking tussen de opleiding van Gildenbondsharmonie Boxtel en Cello, een grote organisatie die mensen met een beperking ondersteunt. Geïnspireerd op het landelijke NTR Knoop Gala, bekend van TV, maar dan met eigen talenten uit Boxtel en omstreken.


In het weekend van 2 en 3 februari 2019 geven we twee wervelende shows waarbij mensen met een beperking het stralende middelpunt vormen. Zang, dans, instrumentaal en zelf een koor! 


Om een groot evenement als dit succesvol te maken is er veel geld nodig. Donaties zullen onder andere besteed worden aan aankleding van onze sterren, maar ook aan aankleding van de zaal en orkest, licht en geluid, enz. Allemaal om de perfecte sfeer neer te kunnen zetten.  


We zien uw donaties graag tegemoet om onze talenten echt de ervaring te kunnen geven die ze verdienen!


Meer info: onbeperktonstage@gmail.com en www.gildenbonds.nl

€ 19 van € 1.000
1.9% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.