omdat iedereen recht heeft op kleding en speelgoed!

omdat iedereen recht heeft op kleding en speelgoed!

Maatschappij

Created by :

Bossche Kleding- en Speelgoedbank

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 0 of € 3.000
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

De Bossche Kleding- en Speelgoedbank is een vrijwilligersinitiatief voor mensen die het (even) niet breed hebben. Als je een beroep moet doen op instanties als de Voedselbank heb je ook geen geld voor kleding. Terwijl dit net als voedsel een basisbehoefte is, vinden wij. Via diverse doorverwijzende instanties mag je op afspraak een gratis basisgarderobe uitzoeken in onze thuisbasis tweedehands kledingwinkel IngeDinge op de Kruiskamp in ‘s-Hertogenbosch. Daarnaast krijg je, indien voorradig, een gratis pakket huishoudtextiel, sokken en ondergoed. Ook kan je voor de (klein)kinderen gratis speelgoed verkrijgen bij onze Speelgoedbank.De Bossche Kleding- en Speelgoedbank is ontstaan uit barmhartigheid en steunt op vele vrijwilligers, donaties en fondsen. Elke vorm van hulp, ook van bedrijven, is dus van harte welkom!


Op dit moment hebben we grote behoefte aan nieuw ondergoed en sokken. Dit wordt uiteraard niet 2e hands verstrekt. Dit kost de stichting ongeveer 1000 euro per kwartaal.