NVGzP campagne: Check de BIG!

Weet bij wie je in de kamer zit - check de BIG! Wij vinden dat heel Nederland op de hoogte moet zijn van dit deskundigheidsregister! Doe je met ons mee?

Gezondheidszorg

Created by :

NVGzP

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 590 of € 5.000
11.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.Weet bij wie je in de kamer zit, check de BIG!

Een BIG-registratie betekent dat je als psycholoog aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen voldoet. Toch is het grote publiek niet bekend met de deze registratie.

Hierdoor kunnen ook niet BIG geregistreerde psychologen werken binnen de gezondheidszorg.

Dit komt de kwaliteit van zorg en de positie van de gezondheidszorg en klinisch(neuro)psycholoog niet ten goede. Wij en onze patiënten zijn gebaad bij een grotere bekendheid met de BIG-registratie van psychologen.


Wij vinden dat heel Nederland op de hoogte moet zijn van dit deskundigheidsregister! Doe je met ons mee?

Met jouw bijdrage kunnen wij de  campagne ‘Weet bij wie je in de kamer zit, check de BIG!’ opzetten en ervoor zorgen dat heel Nederland weet bij welke psycholoog hij/zij in de kamer zit! Een bekende Nederlander gaat optreden als ambassadeur om de online-campagne kracht bij te zetten en er landelijke bekendheid aan te geven.


Doneer, want met jouw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kwalitatief goede psychologische zorg krijgt!