Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

NVGzP

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Weet bij wie je in de kamer zit - check de BIG! Wij vinden dat heel Nederland op de hoogte moet zijn van dit deskundigheidsregister! Doe je met ons mee?Weet bij wie je in de kamer zit, check de BIG!

Een BIG-registratie betekent dat je als psycholoog aan strenge opleidings- en kwaliteitseisen voldoet. Toch is het grote publiek niet bekend met de deze registratie.

Hierdoor kunnen ook niet BIG geregistreerde psychologen werken binnen de gezondheidszorg.

Dit komt de kwaliteit van zorg en de positie van de gezondheidszorg en klinisch(neuro)psycholoog niet ten goede. Wij en onze patiënten zijn gebaad bij een grotere bekendheid met de BIG-registratie van psychologen.


Wij vinden dat heel Nederland op de hoogte moet zijn van dit deskundigheidsregister! Doe je met ons mee?

Met jouw bijdrage kunnen wij de  campagne ‘Weet bij wie je in de kamer zit, check de BIG!’ opzetten en ervoor zorgen dat heel Nederland weet bij welke psycholoog hij/zij in de kamer zit! Een bekende Nederlander gaat optreden als ambassadeur om de online-campagne kracht bij te zetten en er landelijke bekendheid aan te geven.


Doneer, want met jouw bijdrage kunnen we ervoor zorgen dat iedereen kwalitatief goede psychologische zorg krijgt!

€ 590 van € 5.000
11.8% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.