NOOR - Court to World

NOOR - Court to World

Maatschappij

Created by :

NOOR - Court to World

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 50 of € 500
10% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

TENNIS IS LEUK! Mijn grote hobby is tennis en sinds dit jaar speel ik voor het eerst toernooien voor de Nederlandse jeugdranglijst.

Doel augustus 2017

Voor dit seizoen is mijn doel deel te nemen aan toernooien voor de Nederlandse jeugdranglijst en te eindigen bij de beste 100 meisjes van mijn leeftijd. Daarvoor speel ik veel toernooien en train ik drie keer per week.

Waarom ik sponsoring nodig heb?

Via tennisopleiding Amjoy neem ik deel aan het Court to World traject. Dat is extra begeleiding van een sportpsycholoog om mij persoonlijk nog verder te ontwikkelen. En mijn eigenschappen die ik op de tennisbaan ontwikkel ook te gebruiken op school of ergens anders. Samen kijken we ook welke eigenschappen ik nog verder kan ontwikkelen om nog beter te kunnen tennissen. Dit Court to World traject kost geld en ben daarom op zoek naar sponsors. En als er nog wat over is van de donaties wil ik graag nog extra privétraining van Benjamin.

Bent u een tennisliefhebber en wilt u mij sponsoren? Dan houd ik u op de hoogte van mijn resultaten en ervaringen en wie weet kunnen we een keer samen spelen.

In het kort:

  • Noor de Greef
  • Geboortejaar: 2006
  • Deelneemster Brabants Kampioenschap
  • Deelneemster jeugdranglijst toernooien
  • Kwartfinale JRT*