Created by :

Paula Van den Broek

Location:

Zaandam, Nederland

No Sun Run 2019 | Wij lopen mee!

Motivation

Hardlopen in het donker om aandacht te vragen voor huidkanker! Help mee aan een huidkankervrije generatie. Voor onze kinderen.

Dit jaar gaan wij ons weer inzetten voor dit goede doel. Meehelpen aan een huidkankervrije generatie! Voor onze kinderen!


Wij als ouders hebben de verantwoordelijkheid om onze kinderen te beschermen tegen de zon. Hier hebben zij op latere leeftijd profijt van.

Het Huidfonds zet zich hier voor in met het project  “Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen”.


Persoonlijk vind ik deze vorm van kanker zwaar onderschat. Het lijkt of we de gevolgen van huidkanker niet goed begrijpen. Hoe vaak in je leven ben jij al verbrand? En voor je 15e levensjaar? 


Helaas heb ik een paar jaar geleden mijn neef, op veel te jonge leeftijd, verloren aan de gevolgen van huidkanker. (Mark ❤️)

Maar onlangs zijn we in mijn gezin ook getroffen door een vorm van huidkanker. Misschien is dat ook niet raar als je weet dat 1 op de 6 Nederlanders huidkanker krijgt. Ik vind het vooral confronterend dat dit ook jonge mensen treft.


Al met al, motivatie genoeg om te gaan hardlopen voor dit belangrijke doel! 


Ik ga dit niet alleen doen. Samen met Kevin en Nicole gaan we proberen ons geld-doel binnen te halen. En daarna lopen we samen met het Huidfonds op zaterdagavond 21 september de Damloop by night. 


Helpen jullie ons mee?Tijdens de No Sun Run zetten we alles op alles voor meer huidkanker awareness. Help het Huidfonds met deze missie en loop mee of doneer!

Help mee aan een Huidkankervrije generatie!

Op dit moment is huidkanker de meest voorkomende vorm van kanker in Nederland. 1 op de 6 mensen krijgt hiermee te maken. Voor alle mensen in Nederland met huidkanker, hun familie en vrienden zetten wij ons in voor meer awareness rondom huidkanker en organiseren we de No Sun Run. Doe je mee?


Op zaterdagavond 21 september 2019 tijdens de Damloop by night, organiseren we de No Sun Run. Tijdens dit onvergetelijke hardloopevent gaan we geld ophalen voor onze doelstelling: Voorkomen van Huidaandoeningen', lees hier alles over op https://huidfonds.nl/dit-doen-wij/preventie/.


Doe mee!

Lees meer informatie op www.nosunrun.nl

€ 805 of € 750
107.3% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.

Saskia 2 years ago
€50
Henk 2 years ago
Bedankt voor de donatie!!
€30
Linda 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€10
Saskia 2 years ago
€50
Henk 2 years ago
Bedankt voor de donatie!!
€30
Linda 2 years ago
€10
Anonymous 2 years ago
€10