No Sun Run 2018: voor een huidkankervrije generatie!

No Sun Run 2018 voor het Huidfonds: Laura rent op 22 september samen met het huidfonds mee om aandacht te vragen voor huidkanker

Gezondheidszorg

Created by :

Huidfonds

Location:

Rotterdam, Nederland

€ 1.200 of € 1.200
100% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Laura rent mee!


Op 22 september 2018 loop ik samen met het Huidfonds de No Sun Run (Damloop by night) om aandacht te vragen voor huidkanker.

Huidkanker is de meest voorkomende en snelst groeiende vorm van kanker in Nederland. Juist zonverbranding op jonge leeftijd verhoogt de kans om op latere leeftijd huidkanker te krijgen. Daarom is het Huidfonds het project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’ gestart door voorlichting te geven aan kinderen, ouders, verzorgers en medewerkers van kinderdagverblijven en peuterspeelzalen over het belang van goede zonbescherming. Helaas uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk dat is!


Daarom zamel ik samen met het Huidfonds geld in voor het project ‘Betere UV-bescherming bij kinderen om huidkanker te voorkomen’.

Help ons mee om zoveel mogelijk bij te kunnen dragen aan dit mooie project!!


Elke donatie is welkom! :)

Alvast bedankt!


Liefs,

Laura