No Escape XXL Goes Phoenix 2017

No Escape XXL Goes Phoenix 2017

Maatschappij

Created by :

No Escape XXL Goes Phoenix 2017

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 75 of € 15.000
0.5% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Wij zijn megacrew No Escape XXL en wij zijn een Megacrew van Dance Centre Benito Deane uit Brunssum.

Onze crew bestaat uit 28 dansers.Sinds 2001 neemt Nederland deel aan de Hip Hop International World Hip Hop Dance Championships in de USA. Onze dansschool neemt al deel sinds 2010.

In 2013 zijn wij met maar liefst 6 crews in verschillende leeftijd categorieën van onze dansschool “Dance Centre Benito Deane” naar Las Vegas afgereisd, om wederom deel te nemen aan deze wereldkampioenschappen. No Escape XXL was een van de crews van onze dansschool in de categorie Megacrews, die Nederland mocht gaan vertegenwoordigen.

Voor No Escape XXL was dit het eerste jaar dat we als megacrew deel hebben genomen aan deze wereldkampioenschappen.No Escape XXL heeft de voorronde en de halve finale geweldig doorlopen met een zaal vol publiek die werkelijk uit hun dak gingen, staande ovatie van de toeschouwers en de jury. Resultaat….. door naar de finale in die geweldige Orleans Arena, die gevuld was met maar liefst 10.000 toeschouwers, supporters, vrienden en familie. In onze categorie Megacrews waren 43 tegenstanders.Deze finale was live vanuit alle landen te volgen via livestream.

We hebben alles gegeven tijdens die geweldige finale en zijn 6de van de wereld geworden.

Hier zijn wij ontzettend trots op.Via onderstaande link kunt U de finale bekijken van No EscapeXXL: http://www.youtube.com/watch?v=4xNtLzEPoeg

In 2014 zijn we weer in de USA geweest met een aantal groepen, zo ook met No Escape XXL en hebben we ons weten te plaatsen tot de halve finale, met een totaal van 57 deelnemende megacrews, van over de hele wereld.

Via onderstaande link kunt U de halve finale bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=Hjr07YM0B7o

Hip Hop International Netherlands heeft op 5 maart jl. de jaarlijkse kwalificatie wedstrijd georganiseerd. No Escape XXL heeft zich wederom geplaatst om Nederland te mogen vertegenwoordigen in Phoenix, Arizona!

Wij willen met No Escape XXL graag weer deelnemen aan de Wereldkampioenschappen in Phoenix om ons resultaat van de afgelopen jaren te verbeteren. We zijn alweer hard in de weer om een geweldige show te maken, met natuurlijk de nodige uren van training. Tevens organiseren wij zelf ook diverse evenementen om sponsorgeld bij elkaar te verzamelen. Om daadwerkelijk te kunnen gaan en dit alles te kunnen bekostigen hebben we heel hard sponsors nodig. Daarom willen wij graag een beroep op U doen. Er is geld nodig om de reis, accommodatie, inschrijf/wedstrijdgelden & kleding te bekostigen. Natuurlijk zijn wij zelf ook zeer actief bezig om zoveel mogelijk dansers de kans te geven om te kunnen gaan!

Alle donaties die we mogen ontvangen zullen gebruikt worden voor de accommodatie, het transport en de verblijfskosten.

U mag natuurlijk zelf bepalen hoeveel u doneert, want alle kleine beetjes helpen. 

Hip Hop International is opgericht in 2000 en is gevestigd in Los Angeles. Zij zijn onder andere producent van verschillende tv programma's en wedstrijden. Deze zijn MTV's Randy Jackson presents America's Best Dance Crew, de USA Hip Hop Dance Championship, en de World Hip Hop Dance Championship.

Hip Hop International is momenteel in meer dan 50 landen actief. Ieder land heeft zijn eigen Director, die kwalificatiewedstrijden organiseert en de 1ste 3 winnende crews van elke leeftijds categorie de kans geeft om Nederland te gaan vertegenwoordigen op deze Wereldkampioenschappen.

Er zijn 4 leeftijdscategorieën; Junior, Varsity, Adult & Mega Crew

Neem eens een kijkje op facebook van Hip Hop International (USA)

Jaarlijks door 50 landen vertegenwoordigd met meer dan 5000 dansers van over de hele wereld: http://hiphopinternational.com/https://www.facebook.com/OfficialHHI

Ook leuk om eens te kijken op facebook van Hip Hop International Netherlands

http://www.hhi-netherlands.com/https://www.facebook.com/HipHopInternationalNL/

Om een indruk te krijgen hoe deze Wereldkampioenschappen eruit zien, via onderstaande link de hoogtepunten van 2015: https://youtu.be/P9qhaloWqaw

Dit WK in Phoenix Arizona zijn echt de Olympische spelen van de Hip Hop!

Namens alle dansers van No Escape XXL, BEDANKT!!