Vrijwilligerswerk   

Aangemaakt door :

Ilona Joesten

Locatie:

Utrecht, Nederland

WensAmbulance Utrecht is een organisatie die de laatste wens van terminale patiënten vervuld. Zo kunnen patiënten nog een bezoek doen aan het strand of aan een naaste die ook niet meer mobiel is, etc. Graag zouden we voor de ambulance enkele materialen aanschaffen, zoals een opklapbare rolstoel of uitzuigapparaat.

Stichting WensAmbulance Utrecht is een van de organisaties in Nederland die de laatste wens van terminale patiënten vervuld met vrijwilligers en een eigen ambulance. Zo kunnen patiënten bijvoorbeeld toch nog een bezoek doen aan het strand, aan een naaste die zelf ook niet meer mobiel is of aan een bepaalde plaats waar de patiënt bijzondere herinneringen aan heeft. Dit alles onder begeleiding van een professioneel medisch begeleider en chauffeur.


Graag zouden we in de ambulance enkele materialen vervangen of toevoegen. Te denken hierbij valt aan een opklapbare rolstoel, uitzuigapparaat of zuurstofconcentrator. Hiervoor denken wij ongeveer 4000 euro nodig te hebben.

€ 4.000 Doelbedrag
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.