Vrijwilligerswerk   

Created by :

DoofCentraal

Location:

Netherlands, Netherlands

Nieuwe camera's voor DoofCentraal

Al vanaf het begin heeft DoofCentraal geen eigen materiaal. We moeten dit steeds lenen van anderen. Maar het wordt nu tijd voor eigen camera's waarmee we nog betere producties kunnen maken!

CAMPAGNEFILMPJE HIER


VERTALING NAAR NGT VAN ONDERSTAAND TEKST


Je wilt toch graag filmpjes in NGT kunnen blijven volgen? Je wilt rolmodellen terug zien op het scherm? Voor jouzelf als doof persoon, of voor jouw dove kinderen. Je wilt een plek waar je zoveel mogelijk filmpjes in NGT kunt vinden, zonder eindeloos op Youtube te moeten zoeken? Help ons dan!


We lenen vaak andermans spullen voor het maken van DuoTres, liveshows en andere publicaties. Nu DoofCentraal steeds serieuzer wil worden, moeten we ook serieus nadenken over het aanschaffen van nieuw materiaal. Op dit moment kunnen we twee verschillende camera's lenen, beide van totaal verschillende kwaliteit. Daardoor hebben we ook beter kunnen zien welk soort camera's we willen en hoeveel we er nodig hebben.


Later dit jaar, of begin 2021, beginnen we met het maken van nieuwe programma's voor onze abonneehouders. Dat betekent premium-filmpjes, die niet openbaar te zien zijn. Daarnaast blijven we mensen belangrijke informatie geven over het nieuws van de hele wereld. Iedereen kan dus blijven genieten van DoofCentraal.Wat?

We willen graag twee Blackmagic-camera's kopen. Deze camera's zijn van hoge kwaliteit en brengen de productie van DoofCentraal naar een hoger niveau. Deze camera's komen zonder lenzen, deze dienen er dus bij gekocht te worden. De camera's nemen in 4K, UltraHD en HD op. Voor 4K is het misschien nog te vroeg, maar om nu deze investering te maken, kunnen we zeker minimaal 10 jaar met deze camera's mee. Op Kamera-express heeft deze camera een beoordeling van 4,5 (van 5).


Voorbeeld van wat je met een Blackmagic Camera kunt doen: https://vimeo.com/434390276/4af56b9449


Accessoires

  • 4 cameralenzen: twee standaardlenzen, twee lenzen met extra diepgang. Ieder camera zijn eigen twee lenzen. Gemiddelde prijs per lens 175 euro.
  • 3 SD-geheugenkaarten
  • 4 accu's


Wat krijgen donateurs hier voor terug?

  • Bij een donatie van minimaal 10 euro: een pen met het nieuwe logo van DoofCentraal
  • Bij een donatie van minimaal 30 euro: een pen en ons zomerabonnement, geldig t/m 31 december, geheel gratis
  • Bij een donatie van minimaal 100 euro: een pen EN ons zomerabonnement EN een T-shirt met het nieuwe logo van DoofCentraal EN jouw logo op onze website t/m 31 december


Wat is een zomerabonnement?

We maken nu een nieuwe website. Hierop is ons content nog beter te vinden en hebben we ruimte om nieuwe programma's te maken. Al zeer binnenkort brengen we twee programma's uit: een kookprogramma en een zomertour. Dit zijn in totaal ongeveer 28 filmpjes die alleen voor betalende abonnees te zien zijn. Dit is een soort Netflix met programma's in Nederlandse Gebarentaal.

De filmpjes worden ook ingesproken en ondertiteld. Horenden en slechthorenden kunnen de programma's dus ook volgen en meer te weten komen over de dovenwereld.

€ 0 of € 3.300
0% funded

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser. All donations are awarded to the parent fundraiser.