Nieuwe broedmachine Rcom 20

Nieuwe broedmachine Rcom 20

Maatschappij

Created by :

Het knuffelkuiken

Location:

Netherlands, Netherlands

Connected to:

Het knuffelkuiken
€ 0 of € 319
0% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

We hebben veel aanvragen van scholen en verpleeghuizen. Helaas hebben we maar een beperkt aantal broedmachines.Helpt u mee om meer broedmachines aan te schaffen voor deze instellingen? Elke machine maakt elk jaar honderden mensen blij. De machine wordt ca. op 7 verschillende locaties per jaar neergezet.

Informatie over de broedmachine:

De machines van het kwaliteitsmerk RCOM zijn geschikt voor het uitbroeden van diverse pluimvee eieren. De serie kenmerkt zich door de uitstekende beheersing van vocht en temperatuur en worden door zeer veel vogelkwekers gebruikt.

Deze R-COM 20 beschikt over:Kap van dubbel plastic voor een goede isolatie en een goede observatie van de eieren
Eenvoudig gebruiksgemak via het digitaal af te lezen bedieningspaneel
Optimale luchtstroomtechniek Automatische temperatuur en vochtigheid instelling en uitlezing Variabele eierlade voor 32 kippeneieren Een omgevingssensor die meehelpt een perfecte conditie in de machine te creëren Alarm functies op het waterniveau, vochtpercentage en temperatuur De machine is zeer makkelijk te reinigen en is tevens geschikt als uitkomstmachine.