Niels Tigges

Niels Tigges

Maatschappij

Created by :

Run for Human Rights Watch

Location:

Netherlands, Netherlands

€ 695 of € 2.000
34.8% funded
Closed

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Na mijn 20e verjaardag in 2011 maakte ik samen met een huisgenoot een bucketlist en de deal voor ons 30e deze lijst afgewerkt te hebben. Vaker per ongeluk dan met opzet, maar ik heb al veel af kunnen strepen. Twee losse zaken die hier nog wel op staan zijn 'De NY marathon lopen' en 'Iets groots doen voor een goed doel'; bijna alsof de Run for Human Rights Watch toen al op de planning stond.

Ik ben ontzettend gemotiveerd om het meeste uit deze ervaring te halen. Het gaat niet alleen om 5 november, maar vooral ook om het geweldige werk dat de Human Rights Watch doet. Vaak lijkt klimaatproblematiek een langetermijnprobleem, maar we vergeten dat de problemen op de korte termijn destructief kunnen zijn elders op de wereld bij wereldburgers met dezelfde mensenrechten als jij en ik. Human Rights Watch kan hier een verschil in maken. Steun je ons, dan steun je universele mensenrechten. Doen!