Gezondheidszorg   

Aangemaakt door :

Akhouri Abhijeet Kumar

Locatie:

Ranchi, India

Mijn vader heeft nog nooit alcohol gerookt of gedronken in zijn leven. Hij heeft geen slechte gewoonten, maar hij werd nog steeds ziek vanwege gebrek aan aandacht toen zijn ziekten zich in de beginfase bevonden, nu artsen verklaarden dat zijn longen te groot zijn en niet werken en dat is de reden waarom zijn rechterkant hartfalen optrad.


Zijn lichaam accepteert geen zuurstof en hij bevindt zich in het levensondersteunende systeem. Het kan worden behandeld en zijn levensverwachting verhogen, maar omdat er geen universeel gezondheidszorgsysteem in het land is, moet mijn gezin alles betalen wat erg duur is.


Met deze fondsenwerving wil ik mijn moeder helpen door wat geld bij te dragen.


Bedankt voor het doneren ♡


Mijn verdere longen zijn beschadigd en waardoor zijn rechterhart nu is mislukt. Hij zit nu in het Life Support System en door gebrek aan geld wordt het steeds moeilijker voor mijn gezin. Ik studeer in Frankrijk en wil mijn moeder hiermee helpen, maar omdat ik nu geen geld verdien kan ik haar niet helpen. Daarom vraag ik hier om hulp!
€ 25 van € 15.000
0.2% gefinancierd
Afgelopen

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.