NAKS NEDERLAND

Cultuur vormt! Draag die uit in onderling respect

Kunst & cultuur

Created by :

NAKS NEDERLAND

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

All the information (Tittle, description and content) is auto-translated using Google Translate.

Bijdrage aan afscheidsbijeenkomst Wilgo Baarn


Wij organiseren een afscheidsbijeenkomst voor de cultuur-icoon en ambassadeur Wilgo Baarn van NAKS*. Een gelegenheid die wij ook willen aangrijpen om de kernwaarden van deze organisatie op een waardige manier uit te dragen. Hiervoor is er nog een bedrag van €1000,- nodig. Uw gift is van harte welkom als bijdrage aan de organisatie van de herdenking.

Donateurs zijn bij deze uitgenodigd om deze unieke bijeenkomst - die simultaan loopt met de uitvaart van Wilgo Baarn in Suriname - op dinsdag 18 juli aanv. 18.00 in de 'Bonte Kraai' in Amsterdam Zuidoos bij te wonen. Bijvoorbaat dank voor uw donatie.

*NAKS is een culturele en vormingsorganisatie die zich reeds 70jaar in Suriname en inmiddels ook buiten de grenzen m.n. in Nederland inzet voor deverhoging van het sociaal-cultureel bewustzijn in relatie tot duurzameontwikkeling van Surinamers in het algemeen en van de Afro-Surinamers in het bijzonder.