Educatie   

Aangemaakt door :

Nailed It Magazine

Locatie:

Netherlands, Netherlands

Nailed It Magazine is het online magazine voor professionele nagelstylisten. Als hoofdredacteur vind ik het belangrijk dat goede, objectieve informatie gratis toegankelijk is voor alle nagelstylisten.

Nailed It Magazine is het online magazine voor professionele nagelstylisten. In maart lanceerde ik, Annebelle Nooteboom, het magazine om professionalisering in de branche te stimuleren. En dat is broodnodig. Door een gebrek aan kennis in de branche lopen nagelstylisten en klanten onnodig (gezondheids)risico’s. Ook zijn er producten in omloop die gevaarlijk zijn voor de gezondheid van nagelstylisten, klanten en consumenten. Hier moet verandering in komen. 


Vrijblijvend iets bijdragen

Artikelen op Nailed It Magazine hebben een grote impact, zowel binnen als buiten de branche. Als hoofdredacteur vind ik het belangrijk dat goede, objectieve informatie gratis toegankelijk is voor alle nagelstylisten. Maar een online magazine brengt ook kosten met zich mee. Om die reden wil ik leden van de Nailed It Community de mogelijkheid bieden om iets bij te kunnen dragen. 


Waar worden donaties voor gebruikt?

Donaties worden gebruikt om Nailed It Magazine verder te laten groeien, grotere producties met meer impact te realiseren, het platform verder te professionaliseren en om externe experts in te schakelen.


Help jij mee?


Ken je Nailed It Magazine nog niet? Kijk op: Nailed It Magazine.

€ 63

Ondersteun deze inzamelingsactie door er een nieuwe inzamelingsactie aan te koppelen. Alle donaties worden toegekend aan de bovenliggende inzamelingsactie.