My Red Light

My Body My Business

Maatschappij

Created by :

My Red Light

Location:

Netherlands, Netherlands

Support this fundraiser by connecting a new fundraiser to it. All donations will be assigned to the top level fundraiser.

Help je de positie van sekswerkers verbeteren?

Vanaf mei 2017 verhuren we 14 ramen, verdeeld over 4 panden op de Amsterdamse Wallen waar sekswerkers eigen baas zijn.

My Red Light schrijft geschiedenis als het eerste Nederlandse sekswerkers collectief waarin de sekswerkers gezamenlijk én onafhankelijk ramen verhuren. We hebben de beste en veiligste werkplekken gecreëerd in de markt.

De winst die gemaakt wordt met de verhuur van kamers vloeit direct terug naar projecten om de positie van sekswerkers te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van workshops op het gebied van gezondheid en ondernemerschap open voor alle sekswerkers.

Wij zij er voor mannen, vrouwen, transpersonen en alles daar tussenin. Daarbij vinden we het belangrijk een goede, gezonde en veilige werkplek te bieden voor alle sekswerkers en hun klanten

Bij My Red Light zijn sekswerkers verantwoordelijk voor alles van de inrichting tot de bedrijfsvoering.

Iedereen die als zelfstandig sekswerker die haar/zijn diensten aanbiedt bij My Red Light heeft invloed op de verhuurvoorwaarden en arbeidsomstandigheden.

We hebben prachtige kamers, maar ook een gezellige lounge die nog ingericht moet worden. Help je ons 10.000 euro bij elkaar te brengen om dit terealiseren?

My Red Light staat open voor alle sekswerkers: vrouw, man of transpersoon. Wij zijn een community van en voor sekswerkers en daar zijn we trots op!